Sloop- en heropbouwpremie

In dertien Vlaamse steden maak je aanspraak op 6% in plaats van 21% btw bij sloop- en heropbouw. Particulieren die NIET in één van die dertien steden wonen, kunnen een Vlaamse sloop- en heropbouwpremie aanvragen. De nieuwe premie, die 7500 euro zal bedragen, werd definitief goedgekeurd door de Vlaamse Regering op 1 februari 2019. De premie kan aangevraagd worden vanaf 1 maart 2019.

Lees hier de uitgebreide info.

Energiedoelstellingen 2050

 

Ik BENOveer

Als je renoveert, doe het dan meteen goed en BENOveer met de B van Beter. Met hogere energetische ambities, goed gepland en goed geadviseerd. Want daar wordt niet alleen het milieu beter van, ook je wooncomfort gaat erop vooruit, de marktwaarde van je woning stijgt, je bespaart flink op je energierekening en je geniet van tal van BENOvatiepremies.

BENOvatie-advies nodig?

Doe beroep op ons. Wij durven vandaag al de BENOvatiedoelstellingen promoten en in de praktijk brengen.

Bouwen en Verbouwen

Energiezuinig bouwen heeft voordelen voor het milieu en voor u:

  • een lagere energiefactuur
  • meer wooncomfort
  • uw woning is meer waard op de verkoop- of verhuurmarkt.

Energiezuinig bouwen en verbouwen wordt nu nog financieel ondersteund. Bouw- en verbouwprojecten waarvoor een bouwaanvraag of een melding nodig is, moeten aan de energieprestatieregelgeving (EPB) voldoen. Wij helpen u u een weg te vinden door het doolhof. Vraag meer info!